28 юни 2013

Супа по тоскански


Обядът днес и рецептата, която изпратихме за конкурса на Орифлейм за рецепта Уепнес. Включете се и вие, наградата е продукт Уелнес.
СУПА ПО ТОСКАНСКИ
Съставки
1 доза супа с аспержи Уелнес от Орифлейм
1 с.л. пшенични кълнове
1 с.л. соево сухо мляко /може и прясно мляко/
малко пармезан
Приготовление: Слагаме вода да заври. Докато чакаме водата смесваме 1 доза супа на прах с 1 супена лъжица пшенични кълнове и 1 супена лъжица соево мляко на прах. Пшеничния зародиш ще ни донесе полезни съставки, а соевото мляко освен полезно ще даде на супата плътност и мекота. Слагаме съставките в купа и размесваме. Готовата смес заливаме с гореща вода. Разбъркваме добре. След като поизстине добавяме малко настърган пармезан за разкош :) Споделяме удоволствието от храненето с приятели и близки.
Бон апети!

Няма коментари:

Публикуване на коментар